Baboesjka?

De Baboesjka is iets nieuws. Iets waar de TOAG directie al sinds het toernooi in Zuid-Afrika mee in het hoofd zit. De werknaam was ‘de tandem. We leggen hier kort uit wat het is.

De Baboesjka is een poppetje in een ander poppetje. En dat gaan wij bij de TOAG 2018 ook doen. Een poppetje in een ander poppetje. Iedere deelnemer wordt gekoppeld aan een ander poppetje en samen wordt er gestreden voor een geldprijs. De koppeling zal niet volledig random gebeuren. De hoogst geklasseerde inschrijver (op basis van de eindstand van 2016) zal dit jaar zal worden gekoppeld aan de laagst geklasseerde inschrijver uit 2016. En zo voorts.
Nieuwe deelnemers worden exact in het midden van de groep geplaatst en bij een eventueel oneven aantal zal er 1 Baboesjka van 3 personen zijn.

Oftewel, niet alleen een poppetje in een ander poppetje, ook een hele wedstrijd in een andere wedstrijd!!

Maarrrrr, we tellen niet zomaar de scores bij elkaar op. De wedstrijden worden om-en-om voorspeld binnen de Baboesjka. Dus de voorspelling van speler 1 voor de eerste wedstrijd, de voorspelling van speler 2 geldt dan voor de tweede wedstrijd en bij de derde wedstrijd weer de verwachting van speler 1.

De Baboesjka’s worden uiterlijk 13 juni bekend gedeeld via de website en de mail!!

Gedurende het toernooi werken wij deze stand (op deze websitepagina) op volledig willekeurige momenten bij (dit moet namelijk handmatig en is dus afhankelijk van de tijd van onze vrijwilligers).